onsdag 10 december 2008

Men ändå

Nog för att jag tycker det är en väldigt fräschare miljö på krogen efter rökförbudet, de anställda mår säkerligen bättre och mer fokus läggs på baren och dansgolvet.

Men Camilla Lindbergs uttalande är ett steg i väldigt rätt riktning om människans fria val.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Jo tack lite bättre nu, åkte på en sån jätteförkylning med feber och allt. Urs. Så typiskt när man egentligen inte hinner vara sjuk...

Har laddat ner skivan men inte lyssnat så mycket än men ska sätta den på repeat någon dag :) Måste lyssna flera gånger för att säga om det är bra musik eller inte ^_^ haha.

Oj. 16 timmars jobb låter inget vidare. Jag har suttit och grejat med min blogg design, jag hoppas det ser bra ut nu. Svårt det där.

Ja eller hur. Kanske kan få din msn? (Eller om du har msn så lägg till mig istället: natta_9008@hotmail.com)

Vi hörs snart. :)
Kram.

Anonym sa...

Vilket jävla skank! Nej tacka vet jag elimineringen av rökare.. för mig får de gärna brinna på bål hela bunten!

Anonym sa...

Tycker det är fruktansvärt skönt att slippa rökare på krogen och det är nog många som håller med mig.

Just därför vore det bättre att låta krögarna välja själva. Dom som vill röka på krogen kan gå till krogar utan förbud och vi som inte vill det kan gå till dom utan. Visar det sig att det inte är så lockande med rökfyllda krogar så blir dom ju utkonkurrerade om dom inte inför det igen. Om motsatsen visar sig så tycker ju tydligen majoriteten om rök på krogen. Då är det ju fel att lagstifta bort det eller?

Det är fel väg att gå att politiker ska bestämma om vi ska röka eller inte röka, vad vi ska äta, hur långt vi ska köra med vår bil, vad vi ska lägga våra pengar på osv osv osv... låt folk bestämma över sina liv själva!

/J sa...

Bra Danne, du förstår min poäng.

Anonym sa...

En mycket bra poäng, du är en vis man! =)

/J sa...

Det märks att vi är släkt ;)