lördag 28 juli 2007

Måste det inte vara såhär?

http://www.aftonbladet.se/vss/pryl/story/0,2789,1126643,00.html

http://www.aftonbladet.se/vss/pryl/story/0,2789,1128400,00.html

http://www.medisoncelebrity.com/faq.html

Jag gissar på följande story:

Mehdi beställer en jättebillig dator från Medison efter att flera medier har skrivit om hur billig den är. Han tycker sig själv gjort ett jättebra köp och väntar ivrigt på att den ska komma. Två dagar senare (Artiklarna är publicerade den 25e samt 27e Juli) så har det fortfarande inte kommit någon dator. Nu finns det alltid några alternativ, man kan maila deras support vars adress står på hemsidan och fråga om deras leveranstid. Alternativ två är att läsa deras FAQ och läsa punkt 2

"Q: When can you deliver my laptop?
A: We try to deliver as fast as possible, but the normal time is between 4 and 6 weeks."

Alternativ tre är såklart att ringa till aftonbladet och gråta ut, och eftersom aftonbladet gör precis samma källgranskning som Mehdi så dröjer det inte länge förrens de lägger ut en snyftartikel om det i både sin kvällstidning och hemsida. Hurra!

Självfallet kan det vara en bluff, 4-6 veckors leveranstid räcker för att få in tillräckligt många beställningar för flertalet år utomlands av ekonomiskt oberoende. Dessutom så är ett av hans förra företag numera på konkurslistan (Fast där har min chef också ett bolag)

"Enligt Valdi Ivancic har efterfrågan, inte bara från Sverige utan även från många andra länder, varit så stor att de blivit tvungna att stänga sin telefonsupport."Vi har fått väldigt många beställningar. Efter att vår telefonsupport i Norden blev helt nedringd, bestämde vi att endast ta emot ordrar via internet", säger Valdi Ivancic." Kanske något skumt ändå?

Fullmånen har ännu en gång sabbat en kväll för mig. Det är ganska skumt det med.

Peace!

Dagens låt: Kent - Elvis

(Helt PK måste jag också påpeka att Mehdi kunde vara vilket namn som helst)

1 kommentar:

Anonym sa...

Om det var en bluff,, skulle dem väl inte ha sån skitspec på datorn.
Skulle inte ens vilja ha den om jag fick den gratis :D [Kanske för att kasta på oinbjudna gäster]

Antar att deras målgrupp är trögainvandrare. Och de har antagligen tänkt att leverera skiten om de inte får tillräckligt med orders.
Annars gör det ju inte så mkt. :D


Eurocop Radio - Skola För Utvecklingsstörda Invandrare.